René Koonings D.O.-mro

Rene et ses filles Rene Koonings heeft osteopathie gestudeerd aan de International Academy of Osteopathy te Gent (België).

Hij studeerde af in 2000 en heeft thans meer dan 18 jaar ervaring als osteopaat in Nederland.
Voordat hij osteopaat werd, studeerde hij eerst fysiotherapie. Hij voltooide zijn opleiding in de fysiotherapie in 1992. In 1994 begon hij de opleiding in osteopathie aan de International Academy of Osteopathy. Deze opleiding duurde 5 jaar en eindigde met een praktijkexamen voor een internationale jury en het schrijven van een proefschrift, wat ongeveer een jaar in beslag nam.

Naast de praktijk in Nederland, heeft hij ook een praktijk in zuid-Frankrijk. Hij ontving de licentiestatus voor osteopathie in Frankrijk in 2011 en heeft dan ook een praktijk opgericht in Pernes les Fontaines. Vanaf april 2011 werkt hij dus deels in Frankrijk en deels in Nederland.

Door het behandelen van baby's, kinderen en zwangere vrouwen raakte hij steeds meer geïnteresseerd in deze patiëntengroep. Hij maakte hiervan dan ook zijn specialiteit.

Regelmatig volgt hij nog cursussen om zich nog verder te ontwikkelen in de kennis en het begrip van de lichamelijke problemen en hoe ze op te lossen.

Rosalie Baerwaldt D.O.-mro

Rosalie Baerwaldt Als fanatiek sporter heeft zij altijd een interesse gehad in het menselijk lichaam. Mede door haar zorgzame karakter wist zij al snel dat zij hier haar beroep van wilde maken. Na zelf succesvol te zijn behandeld aan een sportblessure door een osteopaat, is haar belangstelling voor het vak osteopathie ontstaan. In 2015 is zij gestart met de opleiding en is haar passie hiervoor alleen maar gegroeid. Met haar (in)voelend vermogen en de holistische kijk op het menselijk lichaam hoopt zij voor veel mensen iets te kunnen betekenen. Zij is blij aan te sluiten bij het paramedisch centrum hart van zuid en kijkt uit naar de samenwerking met de andere therapeuten.

Osteopathiepraktijk Barendrecht

Voorts kunnen alle patiënten bij ons terecht met vage, acute en chronische klachten.
De indicaties waarvoor u bij ons terecht kunt treft u aan onder deze pagina.
Wij heten u graag welkom bij Osteopathie Barendrecht!
René Koonings AGB code 90024180 / NRO 00068